Melikeyldrmm Cam sakura hastanesinde detaylı usg yapılıyor mu net bilen var mı yoksa sadece risklilere mi ? Ona göre randevu alcam arkadaşlar şimdiden teşekkürler
momlove1 Melikeyldrmm öncelikle kadon doguma gidiyorsun o sana kayıt acıyor usg için sonra peinatolojiye randevu alıyorsun
Gzde2410 Melikeyldrmm kadın Doğum perınotolojıden randevu acıyor 182 den hemen almalısınız cok çabuk bıtıyor randevu ben 19 na gıdıcrm ınsallah ıyı geçer
ertugrulunannesi Melikeyldrmm ben normal kadın Doğuma gittim doktorum yönlendirdi öyle perinatolojiye gittim. Yoksa olmuyor bildiğim kadarıyla
Erva12 Bende çok merak ediyordum bugün hastaneyi arayıp öğrendim doktorunuz yeşil alandan kayıt açtıysa bakıyorlar dedi.
Gzde2410 Melikeyldrmm merhaba mesajınızı yenı gordum evet gıttım cam sakuraya 20 dk sürdü ıyıce baktılar memnun kaldım
Melikeyldrmm Gzde2410 hangi doktor ben bi randevu aldım 15 gün önce de parantez içinde sadece riskli gebelere bakılıyor yazıyor bakmazlar mı bana anlamadım pazartesi randevum var
Gzde2410 Melikeyldrmm perınotolojı oyle gecıyor zaten ama detaylıyı da o bölüm doktoru yapıyor doğru almışsınız sevım ÖZge ozdemıre gıtmıstım sız hangısıne aldınız
Melikeyldrmm Gzde2410 ben de ona aldım canım . Ama dediğim gibi parantez içinde riskli gebelik yazınca korktum Allah’a sukur öyle değilim bakmazsa doktor diye korktum ama bakıyor yani dimi ☺️ İcim rahatladı