Ah canım kardeşim aynı problemden muzdaribim 31. Haftamda ben doktoru değil doktor beni bıraktı daha dün. Üstelik benim doktorum bana sürekli laf sokan ince ince iğneleyen biriydi ama asla cevap vermiyor hep görmezden geliyordum olsun hekimliği iyi diyordum göz yumuyordum ama aradığımda asla açmaz bir şey sorduğumda saatler günler sonra cevap verirdi, dün kendisine coronadan dolayı cok korktuğumu bana önerebileceği bağışıklık güçlendirici bir takviye olup olmadığını sordum ve içebileceğim bitki çaylarını sordum bunu sorduğum icin beni artık hastası olarak istemediğini söyledi şaka değil gerçek bu söylediğim, öyle bi takviye yok var da biz salak mıyız kullanmıyoruz sen nerden bişey duydun bitki çayı da neymiş hiçbi işe yaramaz bunlar bilim denen bişey var gibi aptal aptal konuştu, halbuki ben de hemşireyim ve hamile bi kadın olarak ona akıl danıştım her gebenin yapması gerektiği gibi ne kullanabilirim ne kullanamam diye sordum bundan doğal ne olabilir, bu sorudan dolayı benim mesleğimi bile aşağıladı ve ben çayla takviyeyle uğraşamam bu saatten sonra diyerek beni muayene dahi etmedi bebeğime bakmadı 7 aydır beni takip eden adam. Ben de doktor arıyorum şimdi bu yüzden saatlerce ağladım dün bebeğimi göremeyeceğim diye. Hakkımı haram ediyorum bu haftada beni hiçbir saygısızlık yapmadığım halde keyfi bir şekilde bıraktığı icin.