Hayla34 30 haftaya gireceğim hala isime karar veremiyoruz benim istediklerimi eşim beğenmiyor onun dedikleri de benim içime sinmiyor. En son lidya dedim eşimde karya ya da arya istiyor iki isim olsun diyoruz sizce karya Lidya mı iyi arya lidya mı bu ikisinden hangisi kulağa hoş geliyor hiçbiri diyecek olanlar yazmasın lütfen
milena11 Hayla34 karya lidyanın söylemesi zor anlamı farklı ama Kayra yı düşünürseniz daha kolay söylemesi
mavi_kus Hayla34 -ya ile bitiyor hepsi siz bilirsiniz tabi ama 2 isim olcaksa sanki ikiside ya ile bitmese daha iyi olabilir ☺️
Seydacann Hayla34 canım bende karya istiyordum ama sonra böyle bir yazı gördüm seninle de paylaşmak istedim. """“Kayra eski Türk mitolojisinde ’tanrı’ demektir, Allah’tan başka ilah mı olur? Çocuğa tanrı ismi konulmamalıdır. ”"""
Hayla34 busegrr Nil de çok güzel Nil doğa da düşünmüştüm ama eşimle ortak bir karara varamadık tabiiki
Hayla34 @Seydacann su perisi dağların prensesi kurtarıcı tanrının iyiliğini taşıyan güzel ve soylu kimse demek ki değil mi bu anlamları beğendiği için istiyor eşimde