Melek6767 Kızlar tekrar test yaptım var gibi fotoğraf ekleyemiyorum nasıl yapabilirim fikirlerinizi almak istiyrm
Aycicegim Melek6767 silik bir çizgi gördüm inşallah gebesinizdir sabah ilk idrarla mı yaptınız öyle daha net belli olur
Melek6767 Fasulyemm17 nasıl yapacağım resim ekle yerine tıkladgmda değişik bisey cikiyo yapamıyorum ki canım
Dilara0638 Melek6767 testinizde hayalet bi çizgi var bende gördüm inşallah gebesinizdir ama bu test bi kere benide yanılttı inşallah sizi yanıltmaz
yesilmavi Melek6767 Bu testten bende yapmıştım aynı çizgi vardı hamile değildim. Beklemekte yarar var
Melek6767 Ebru-001 dün kan verdim çıkmadı beni arada bırakan da bu zaten canım. 0.100 yani negatif. Ama testlerde ikinci çizgi çıkıyo
Ssema1 Melek6767 cnm sabah ilk idrarinla yap bide belki daha net çıkar. İnşallah vardır cnm hayırlısı olsun 🙏
sumeyye8aslan Melek6767 Benimde olmuştu böyle silik bi çizgi var gibi kimsayal di ama kanda çıkmamıştı yine bi kan verin derim insaAllah vardır ama yinede kan verin
momlove1 Melek6767 benımde 7 aralıkra yapılan testim 0.100 cıkmıstı yani negatif sonra adetim gecikti 13 aralıkta kendim test yaptım sikik cıktı cizgi kan verdigimde ise 2 haftalık gebe oldugumu belirttiler.
Melek6767 sumeyye8aslan inşallah öyle bisey değildir çünkü yaptığım testler de çıkıyo. Dün verdim kan 0.100 negatif çıktı bugün yine yaptım yine çıktı testte