Minik_kalplim_ Canım liste hazırla adet belirtmek sana kalmış ben çıtçıtlı body olarak 8 adet aldım 2 askılı , kalın askı , yarım kollu , uzun kollu olarak 50 beden aldım yenidoğan için .
Şimdi 3 ay ve 6 aylık olmak üzere yine 10 adet almayı düşünüyorum . Bazı bebekler kilolu doğabiliyor bazıları zayıf ve içinde kaybolabiliyor . Zıbınla giydirirm diye tek patikli alt aldım 10 adet .Tulum 9adet aldım 3 tanesi 50 tl kampanyadan baya büyük 3 ay olmasına rağmen . 1 hastane çıkışı alıcam . 1 penye yelek , 4 çift eldiven , bolca çorap aldım takıntılıyım 😃. 2 penye battanıye aldım 2 müslin örtü 1 kalın polar 1 ince nohut battaniye . Tekstil olarak bu kdarı ile hastane takımını kendimizde oluşturabiliyoruz . 🌸🙏🏻Komple Liste elimdeki bu
https://ibb.co/PzZnz5s
not ; uzun kollu çıtçıtlı body kolları dar gelebiliyor askılı veya yrım kollu tercih etmen daha iyi olur .
her ne kadar küçük alma deselerde bebek içinde yüzdüğünde anlayacaksın neden alman gerektiğini ve bebeklerin üstünü günde özellikle birde kusan bir bebek olunca 4-5 kere üst değiştirebiliyorsun . Aklında bulunsun 🙏🏻😘