kucuktosbik27 EylulHifaa malesef ben her hafta camların tozunu alıyodum dolaplarımı siliyodum ama o dönemde hiç halim yoktu kahvaltıyı hazırlayana kadar yeterince yoruluyodum az dinlenip yemek yiyodum yemeğin yarısında yoruluyodum bitince eşime sen toplarsın dimi deyip yatmaya gidiyodum 😅
EylulHifaa kucuktosbik27 gerçekten insan ben neymişim de nasıl oldum diyor harbiden ne iş yapasım var şuan ne de yemek nede başka birşey hemen yoruluyorum çünkü
kucuktosbik27 EylulHifaa 16 dan sonra düzeliyosun canım en azından ben 16 dan sonra normale döndüm ☺️
esma06 EylulHifaa bende öyleydim o haftalar aşırı bi halsizlik kolumu kıpırdatmak istemiyordum kan tahlilleri yapıldı ama hiç bişey cıkmadı suan 14 haftalık olduk gecti şükür
Momlife1 Hanımlar nasıl oldunuz halsizlik ve bulantısı geçen oldu mu 7+6 sürekli uyku hali kafamı kaldıramıyorum midem de bulanıyor bulantı hapı kullanmaya başladım biraz iyi geldi derken yine başladı 😞
EylulHifaa Momlife1 Merhaba canım bizde bugün 7+6 yız 7+2 yken bulantılarım geçti sadece sabahları birazcık oluyor onun dışında uyku ve halsizlik hala bende de var ama bulantılarım geçti ya çok mutluyum inşallah geri gelmez