Buusrapehlivaan Beta HCG sonucum 83 çıktı 2 günde bir kan vermemi söyledi doktor gebelik pozitif bu sağlıklı da olabilir sağlıksız da dedi ama korkulacak bir şey var mı sizce ?
Melikeka Buusrapehlivaan bebegin gelişimine bakıyolar benimde ilk 64 ikinci 142 somrada 823 cikti normal icerde büyümesine bakliyo ultrason dan bakamadiklari icin😊😊😊
Beyzan Buusrapehlivaan her iki günde bir gitmesen bile en as bir sefer daha kan vermen gerekir her beta artışı gebelik olmuyor Allah’ın izniyle seninki gebeliktir inşallah ama şu an çok minik ne kese görünür ne bebiş o nedenle en güzeli beklemek. Bol sıvı tuket dinlen stresten ağır işten uzak dur. İnşallah en kısa zamanda kalp atışı duyarsınız şimdiden hayırlı olsun 🌸
Yenianneadayii Buusrapehlivaan benim ilki 32 ikinci 84 çıkmıştı bugün kalp atışını duydum çok şükür hiç stres yapma ve kötü düşünme sağlıklı bi gebelik olduğunu düşün 🥰
zeynelbeyt Buusrapehlivaan hemen niye sağlıksız da olabilir yakıştırması yapıyolar ki sinir oluyorum🙄 senin değerinden baya düşük değerle öğrenip gayet sağlıklı ilerleyenler var. İnşallah gayet sağlıklı ilerler
HediyeAslan Hayır hergün iki katına çıkıyor. Gebelik sağlıklı ilerliyor mu diye bakacaklar. Ama bende gerek duymadı sağlık ocağı. 10gun sonra vajinal ultrason ile kesem göründü bir özel hastanede
Melikeka Buusrapehlivaan zamanla alışırsın rabbim hayırlisi ile kucagimiza alamayi nasip etsim benim ikinci😊😊😊