bebisini-bekliyor Havvabaht anakucagı almadık bebek arabası joell truva sipariş ettik bugun yorumları guzeldi gelince bakacağız beşik olarak ta kraft calipso elite aldık bayagı geniş cok begendık ayrıca sepet beşiğimiz var odalarda kullanmak için
Ozlem23 Havvabaht ben beşik ve bebek arabasını joie aldım ana kucahi almadım beşiğin içinde var diye ama ilerde sallanan birşeye ihtiyacim olursa bondigonun sakıncalı biseyi var ondan alırım diye düşünüyorum bebek sigarsa tabi o zamanlar
Msd26 Havvabaht ana kucağı nuna nın aldık cok işe yarıyor dedikleri için baya arastırdıp aldık. Bebek arabasında joie literax 3 aldım 4 ün tutacak yeri vs daha güzel yapmışlar ama ben ikisinide sürdüm 3 ün dönmesi bi tık daha kolay gibiydi katlanması tanısması cok kolay içimde geniş baya tek sıkıntı tek yön ama bebeği görebilcgniz yer var. Beşikte park yatak aldık 2 yaşına kadar yatabilsin diye kraft calipso 2 genişlik olarak gayet iyi 120 ye 70
Medilifegun Havvabaht bebek arabasi kraft lima aldık çok çok memnunum ana kucagi joie serina aldık ondan da memnun kaldım besik olarak kraft calipso2 aldık onu da severek kullaniyoruz
aay1 @Havvabaht ana kucağı 4moms, bebek arabası peg prego ypsi çok memnunum ikisini de iyiki almışım diyorum tavsiye ederim anne yanı beşiği kısa süreli kullanılacağı için baby plus aldım ondan pek memnun kalmadım bir tarafa eğim yaptı yatağının altına pike koyup eşitledim🤷🏼♀️
Teacherella1 Medilifegun bende bebk arabası kraft lima almak istiyorum, en içime sinen o oldu, ama e bebekde bir aile alışveriş için geldiklerinde sordum hafif diye aldık ama çok ağır vs dediler, sizin deneyimleme fırsatınız oldumu bebeğiniz doğduysa
Medilifegun Teacherella1 evet kizim 8 aylik ve hergun mutlaka kullanıyorum bana hafif geliyor rahatlıkla kullanıyorum