dlnyny minigimoo benimde ilk kan testi 1,küsürdü 2 hafta sonra doktor muayenemde keseyi görmüştük belli olmaz bu işler tekrarlayın isterseniz
SeribanZiver Ayın 20 sinde kan değerim 1.20 cıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdığımda 132 cıktı ve gebeymişim tabi bir hafta icinde tutunma olmuş da olabilir bilmiyorum.
minigimoo SeribanZiver ben adet olamadığım icin adet söktürücü kullanacaktım ama göğüslerimde hassasiyet hissettiğim için kullanmaktan vazgeçtim belki adet olurum diye ya da bi test yaparım çubuk testi olur mu ki 1 hafta sonra falan
Dilaam minigimoo muhtemelen bir hafta sonra yapicaginiz çubuk testte çıkmaz ama bir hafta sonra kan verirseniz garanti olur
Sinen minigimoo soyle bisi var eger hamileyseniz 15 gunden asagi belli olmaz birliktelikten sonra 15 gun sonra kanda cikiyor ben 5 6 gun sonra kanda yaptrdim çıkmadı sonrada 15 gun sonra çıktı hcg ck düsuktu ona rangmen
dlnyny Gulceefe-00 adete gün kala değil regli gecikmesinden 19 gün sonra kan testim 1,küsürlerdeydi. Beklenen regl günümde yumurtlamışım ben o yüzden o kadar geç öğrendik