Oaxell Beyzan bende öyle aldım canım dantelli şeyleri sevmiyorum diye alt üst önden düğmeli pijama takımı aldım çarşıya çıktığımda hem her zaman giyerim diye fiyatıda çok iyiydi 100 liraya denk geldi
Poyraz_basak Beyzan pentiden aldım normal onu düğmeli pijama çok güzel ve rahat pembe küçük kalpler var üzerinde saten hem şık duruyor hem herzaman giyebilirim
Beyzan Poyraz_basak Ben satenle temmuzda rahat edemem ama pentiye de bakacağım en çok LCW ve Penti önerildi
Poyraz_basak Beyzan penyede vardı çok güzel modeller fiyatlar uçuk biraz yanlız trendyoldanda alabilirsin aslında
Elf_ogz Beyzan Trendyoldan kendi zevkime ve rahatıma göre aldım bende lohusa takımı tercih etmeyenlerdenim 😇
Rabis01 Beyzan kuzum ben trendyoldan aldim yarim kollu gomlek yaka onu dügmeli gayette guzel hem dogumdan sonrada gunluk kullanabilirim diye bu sekilde tercih ettim bak istersen indirim var trendyolmila da
Beyzan Rabis01 iste ben onların alt pijamasina güvenemedim rahatsız eder mi diye ama sanırım hrkes bir beden büyük alıp rahat etmiş LCW ye bakacağim bir de Trendyola. Harika öneriler geldi valla iyiki varsiniz😍
Melek- Beyzan trendyolda var aslında dediğiniz gibi hem de çok tatlılar , ben de birkaç tane favoriledim onları alacağım :)
Beyzan Esen3535 aaa bunu çok beğendim hem hamile pijaması hem çok tatlı ve spor. Teşekkür ederim bı inceleyeyim bunu 🌸🌸🌸
Beyzan Mugesahra33 ben geçen sefer gecelik giydim memnun da kaldım ama geceliği evde kullanamadim o nedenle pijama bakıyorum
damlaaltinay Beyzan https://www.madrebebek.com/effortt-lohusa-pijama-gecelik-sabahlik-135 Bundan alacağım kuzum bende
Egencer_ Beyzan ben de sizin gibiyim😬 trendyol milladan pijama aldım bir tane kendi bedenim bir tane de büyük beden aldım önden düğmeli hem emzirme için de iyi olabilir öneririm