Melikekpln 25+1 oldum:) nasilsinzi hanimlar benim ara ara midem bulaniyor saniirim saci falan cikiyor birde bel ağrım var onun disinda iyiyim sizler nasilsiniz ne sikayetiniz var
Cagla1903 Melikekpln 26 Haftalik Olduk Bel Ağrısı Çok Yaşıyorum Kalçaya Bacaklara Vuruyor Ara Sıra Kasılma Oluyor, Magnezyum Yazdıricam Tekrar. Miğde Yanması Oluyor Mahfediyor 🥵🤮 Başka Bi Sorunumuz Yok Çok Şükür 🙏
Ladybird25 Melikekpln 26+1 oldum bugün sabah bulantılarıma hala devam arada geçiyor ama unutturmuyor kendini bel ve bacak ağrılarım oluyor aöa dün 3 4 kere bajinada çok şiddetli baskı hissettim kitlitleyecek kadar sizlerdede oluyorum bu gibi ağrılar ayrıca karnımın üst taraflarında içerden yırtılıyormuş gibi sızlamazlar oluyor
Ayskem 25 e giricez bel ağrısı çok oluyor magnezyum kullanıyorum mide yanması da yediğim şeylere göre değişiyor çok sık olmuyor onun haricinde güzel gidiyoruz şimdilik birde çok hareketli özellikle yemek yedikten sonra 😍
Melikekpln Ayskem bel agrisinda napıyorsun dayanamayinca agri kesici iciyormusum? Yada boyle bacaklarina vuruyormu seninde agri acaba 🙄 magnezyum icemiyorum ben dokundu bana soda muz devam . Bizde hareketliyiz şükür 😇meyve kuruyemiş yemek sut falan icince yada gun icinde oynuyor artik🥰
Ayskem Melikekpln ben magvital kullanıyorum o bana iyi geldi uzun süre oturmaktan oluyor işim gereği de oturarak çalıştığım için genelde ağrım oluyor normal zaman evde olduğumda felan olmuyor
Damla60 Melikekpln magnezyum içebilseniz o kadar ağrınız olmaz. Ben kullanıyorum bacaklarımda ağrı olmuyor.