Sedakbyk Kartal lutfi kirdarda detayli ultrasyon yaptirdim 20dk surdu cok ilgiliydi doktor ultrasyon resmi de veriyo,yaptirmak istiyenlere tavsiye ederim
1prensannesi-34 Sedakbyk direk vermiype bende giriyorum bu bölüme randevu direk alınmaz gibi bişey çıkıyor önüme siz nasıl aldınız randevu
Suheyla83 Sedakbyk özel hastaneye gidip detaylı için devlet hastanesine gidebiliyormuyız kabul ediyorlarmı direk detaylıya bakmak için
Saniss 1prensannesi-34 önce kadın doğuma gidip doktorun sizi sistemden yönlendirmesi gerek ki öyle Mhrs den o bölüme randevu alabilirsiniz ☺️
Sedakbyk 1prensannesi-34 ben umraniye devlete gittim doktor perinatolojiye kayit acti ama o hastaneye randevu yoktu buraya aldim.
Prensesbekleniyor Sedakbyk karından mi yapıyorlar detaylı ultrasonu bı de kaçıncı hafta da yaptırdınız genelde 20. hafta da istiyorlarmış benim doktorum 18. hafta da istedi önümüzdeki hafta yaptiracagim sorun var erken istedi bilmiyorum korkmuyorum desem yalan olur 🙄
1_minik Prensesbekleniyor benim de nasipse 20.haftada gelin demişti son randevuda aslında istesem 21 de de giderim ama iş için Ankara’ya gideceğim içim rahat gidip geleyim diye bu hafta gideceğim Dr a…bence sıkıntı yoktur olsa doktorun öncesinde de derdi…saklamazlardı diye düşünüyorum…hem detaylı erken giren sağlıksız geç giren sağlıklı diye bişey de Yok ki düşünme hiç olumsuz..
Sedakbyk Prensesbekleniyor evet normal ultrasyon kontrolu gibi dusunun 23+6da yaptirdim,insAllah bir sorun cikmaz 🤲
Saniss Arzumca34 ben devlette yaptırmadım ama bazı bölümlere doktor yönlendirmesi ile açılıyor randevuya diye biliyorum. En erken ne zaman boşsa o zaman randevu alırsınız sizde diye tahmin ediyorum
Suheyla83 Sedakbyk siz aynı hastanedemi gebelik kontrolünüzü yaptırıyprsunuz peki ondanmı alabildiniz randdvu