alininannesiii İstanbul Avrupa yakasında önerebilceğiniz muayene olsun doğum olsun önerebilceğiniz hastane var mı ?
Denizcyc Ben de burada bekliyim. Doktor arayışındayım. Ayrıca fiyatları da yazabilir misiniz arkadaşlar. Muayeneye eş alınıyor mu ve refakatçi olarak eş kalabiliyor mu bunları biliyor musunuz?
berraninannesi Denizcyc muayeneye eş alıyorlar bi iki kez almadılar onda da covid baya yüksekti ondan almamıştı. Muayene 160₺ başarı hastanesinnde yorumlarda yazdım ben bakarsınız ☺️
cuneeytyareen Denizcyc Refakatçı olarak bilmiyorum ama muayenede eşleri alıyorlar asya sağlıkta ücretide 125₺
berraninannesi Gop a bağlı Başarı Hastanesi doktorum çağla jasmin sezer ilk günden beri oraya gidiyorum çok memnunum ilgisi bilgisi maşallah çok iyi iyiki karşılaşmışız doktorumla 💜 doğumu da orda yapacağım inşallah 38. Haftaya gireceğiz 🥰 muayene 160₺ ama değiyor 🥰
mucizem0111 İstanbul küçükçekmece- halkalı meydan Opdr. Gürkan ağralı’yı kesinlikle öneriyorum hem cihazı güzel hemde çok fazla detaylı inceliyor bebeği hemde ultrasona eşini veya başka bir yakınını alıyor öyle alamam gibi bi sorun yapmıyo
tknmltm alininannesiii Özel Rami hastanesi -nehir bayram -110tl muayene çok seviyorum kendisini çok güzel bilgilendiriyor tatlı dilli biraz yoğun bir doktor 🙇🏻♀️ Tek sıkıntı o seveni çok diyorum napim :)
Anne_Karina Gop yeni yüzyıl burak özköseyide çok beğeniyolar bende instadan takip ediyorum avrasya küçükköy doğum fıyatı bilen var mı?