Cemilef92 analaka Afiyet hastanesi 5000 dedi sezeryan doğuma, bir arkadaş Kavacık Medistate de yaptı o da 9000 küsüre yapmış yakın tarihte.
Bsmlh Cemilef92 bende medistate yapıcam 3000 dediler sezeryan tam bayılma ama benım dış doktor hastane dr degıl hatta ücret ödeme ben karışmayacağım doktorum kendısıne verıcem oraya odemeyı yapacak
VisaliNur Ben Pendik Şifa Hastanesi’ne gidiyorum kontrollerim de burda olduğu için normal doğuma 1500₺ dediler. Dışardan direk doğuma geldiğin zaman 2000₺ galiba
Merveee34 analaka ben Güzelyalı da oturuyorum canım . Suan Kurtköy adatıp Ünal beye gidiyorum ve memnunum .hayırlısıyla doğumu da orda düşünüyorum
Seliss_61 analaka pendik kurtköyde oturuyorum emseye gidiyorum yeni yıla girmeden aramıştım 4500-5000 falan demişti normale 2 sene öncede 3000 e normal doğum yapmıştım şimdi arttı baya
Cemilef92 Bsmlh Arkadaş medistatenin kendi doktoru olan Sadiye Hanımda doğum yapmıştı ve aşırı memnun kalmıştı. Daha önce Zeynep Kamilin başhekimliğini yapmış Sadiye Hanım, belki fiyatları bu yüzden yüksektir
analaka Seliss_61 doktorunuz kim peki ve memnunmusunuz.Ben şimdi medipole gidiyorum eşimide içeri aldıkları için ama emseye geçicem inşallah
Merveee34 VisaliNur ben doğumlarımdan gayet memnundum canım .3 doğumda da doktorlarım farklıydı .hemen ayaklandım . Özellikle ebe ve hemşireleri çok iyi emzirmeyle müthiş ilgileniyorlar . Sadece odaları biraz sıkıntılı .Daha öncesinde de bölge hastanesine de çok gittim . Hatta bu civardaki tüm hastanelere gittim diyebilirim 🤣
Bsmlh Cemilef92 He evet o dr biliyorum ondandır belkıde ben acaba dedim yinede drla bi konusucam sürpriz çıkmasın bide