Powermom Merhaba hanımlar 🌸 Gebeliğimin 29. Haftasındayım göbeğim bir şişiyor bir iniyor bazen okadar çok şişiyor ki 1 günde 10 kg filan aldığımı düşünüyorum ama 2 3 gün sonra göbeğimde ki şişlik iniyor aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba 😮😦😯
krdmnsanemm Powermom şu anda alanı olduğu için sürekli yer değiştiriyordur bebeğin 😌 benimkinde öyleydi o haftalarda bi aşağıdan şişiyodu karnım üstü iniyordu sonra üste kafasını yaslıyodu sanırım üst taraf şişiyordu😊
Samet_kezz Powermom bende 29 haftadayım gazdan sısıyo sanırım yedıklerımız ıctıklerımız etkılıyo olmalı sabah kalktığımda ozellıkle karnım küçülüyor resmen
Busraayaz Powermom bende 28 haftadayım bazen baya büyük oluyor, bazense küçük duruyor. Bebek duruş pozisyonundan dır diye düşünüyorum😏
Esesli Powermom benimde 25. Haftam bana da oluyor. Gaz olabilir yediklerimiz yada bebeğin duruş şekli. Hatta o gün kabızlık yaşıyorsak tuvalete çıkamamışsak o bile etkiliyor
Esrelf Powermom canım sindirim sistemiyle alakalı. Bağırsakların miden doluyken göbeğinde büyük görünür ama açken küçülmüş gibidir. Normal yani😉