Ozgesah355 SalihaKknar benim de desteksiz 95 takmaya başladım hiç bi tisörtün elbisenin içine giremiyorum 😲
oglunubekleyenanne SalihaKknar benimde öyle ya cok zayif ve gögusleri hic olmayan biriydim suan 19 hftalik hamileyim göguslerim okdr buyuduku nefes alamiyorum ve agri yapiyorlar:/
Rumif Damla6606 ayni bende öyleyim dördüncü bebeğime hamileyim hiç göğsüm yok ama sütüm oluyor büyük olması şutu olacak anlamına gelmiyor canim korkma
Yarendeniz SalihaKknar 34 haftadayım dışardan bakınca gögüslerim ve karnım aynı büyüklükte boru gibi yuvarlak bişey oldum 🤣
Bernaaa Kızlar beninde normalde göğüslerim çok güzeldi.85 bedendi,gayet normaldi fizigime göre,fakat şuan 37+3 deyim haftaya doğum yapicam küçüldükçe küçülüyor göğüslerim deli olucam aklım çıkıyor sütüm olmayacak die...ilk bebegimde kocamandı ve sütüm oldukça iyiydi..simdi buna kafayı taktim☺
MbsN 😁 benim goguslerim silikon seklindeydi kucuk ama sekli guzeldi 23 haftaligim sol gogusum catlamis bir kac yerden 😒 Dogumdan sonra gogusler eski haline gelir mi acaba