Ozlem23 Cansusuem bana ikili test zamanı büyük ihtimal kız ama kesin birşey demiyorum demişti kızmış 😁
Minik_kalplim_ Buketkucuk eee ben ne yapim şimdi inanamayimi 16+2 deyim kız dendi ufak ufak alamaya başlayacam yoksa bekleyimi😂
Buketkucuk Minik_kalplim_ bende ufak ufak almaya başlamıştım ama hep erkeğe de kıza da gidecek şeyler alıyordum doktorunuz %100 kız dediyse alın ama emin değilse detaylıyı bekleyin bence ne olur ne olmaz🙈
Hulyaaaa milena11 Yok walla direkt söyledi 10+3 dum polisinin ultrason.resmini bile vermişti oğlum şuan 2.5 yaşında 😁😁😁😁 doktorun tecrübesi çok önemli. Şuan 7 haftalık hamileyim 10 haftayı geçim yine onda gidicem 😁😁😁 sadece cinsiyetini görmek icin
Cansusuem Portakalgeliyor Ayy harika belki brn de öğrenebilirim bugün öyleyse 😍 3.5 hafta önce gitmiştim o zaman erkendi şimdi belki öğrenebiliriz
Portakalgeliyor Cansusuem :) tahmin veriyor doktor canım bebek göstermeyebilir en iyi 16. Hafta tamamen oluşmuş oluyor çünkü organı :)
Sedasmsk Cansusuem bana doktorum 14 haftalikken erkege benzettim dedi ama net olarak 16 da söylüyorum dedi bende kesinlessin diye 18de gittim tamamen yanılmışım kızmış hayırlı olsun dedi
Minik_kalplim_ Buketkucuk yok emin yani bnde gördüm 🙈 hem dedim erkek olsaydı pipi belli olurdu dimi evet dedi yani boştu bacak orası ya kurban olurum onun her zerresine 😍🙏🏻
Vildan19 Funda2735 NIPT testi diye bişe doktorum hep vitaminlerime bakmıştı, hem sendrom risklerine hemde cinsiyet öğrenmişti bende çok şaşırdım ilk duyduğumda şaka sandım :)