as2121 milena11 3 haftayı geçti benim sisteme işleyeli ama arayan olmadı. Kendim gidip bildireyim en iyisi 😊 Sağ olun 👍
es_aybala as2121 sağlık ocağına gidin hamileyim diye onlar kaydınızı yapıyorlar her ay kilo tansiyon kan aşı kontrollerinizi yapıyorlar. Sağlık ocağındaki doktor numara verdi hatta bi sorun olursa arayabilirsin diye bende hastaneden daha çok ilgileniyorlar tek eksik ultrason makinesi
Minigimyolda Rmys_eyllhfa_ 20. Haftamdaym ama aramadilar acaba ben gidip sorsam mı 9. Haftada cagrmslardı ilk kez
Rmys_eyllhfa_ Minigimyolda bence bi gidin sorun bebeğin hareketlerini hissediyor musun diye sorup aşımı vurdular benim
Sabisskalay Eğer devlet hastanesine gidiyorsunuz sizi arıyorlar , ama özele gidiyorsunuz gidip kendiniz bildirmeniz gerek. Bende baya geç ögrendim gittiğimde 4,5 aylık hamileydim . Aşılarımı , aylık kan tahlıllerimi onlar takip ediyor
eminegmssy-18 as2121 onların sistemine düşüyor ama ne olur ne olmaz diye siz gidin hamile olduğunuzu belirtin. Size gebelik kartı veriyolar
Cidemkisa as2121 tabiki bildiriceksiniz yada onlar sizi ariyo çünkü oraya da rutin kontroller için gudiyosunuz
Ozlem23 as2121 bennjendim gidip kayıt actirmistim hem tetanoz aşısını sağlık ocağında oluyosun hemde arada kan verip test oluyosun benim doktorum sonuçlarını soruyo testlerin