Anlamıyorum nedir bu yani
milena11 haklısın canım ama şöyle bisey de var sormanın fikir almanın da bi adabi var ya her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazmanın gereği var mi sence ben tup bebek ile hamile kaldım tedavi öncesi perhiz suresi dahil 9 aylık hamileyim cuma doğumum olacak senin dediğin gibi asker arkadaşı gibiyiz eşimle
arzubldk herkes herşey için bişey düşünmek zorunda mı merak ediyorum. Merak ediyo olabilirler normal mi nasıl olur vs gibi insanın aklında kalan şeyler olabilir zaten bu platform bunun için var. Ayrıntıya giriliyorsa haklısınız. Kimse sapkınlıktan bahsetmşyo burda. Neden herşey sorunmuş gibi davranıyorsunuz. Siz cinsellik yaşamıyo olabilirsiniz riskli veya risksizz doktor onayıyla yapılıyorsa bu kimi ilgilendirir. Karı koca ilişkisi bu evlilik yani. Bekar değiliz ki. Gerçekten anlamış değilim.
arzubldk hehhh buda sana dert oldu dimi
arzubldk insanlar doktora utanıp soramadıkları soruları burda online platformda daha rahat sorabilirler bu kimseyi ilgilendirmez bence.
Mommommomm bana niye dert olsun ya utanması olan zaten açık saçık anlatmaz rahatsız oluyorum sana dert olan ne ?
arzubldk bi ara ben de öyle düşünmüştüm ama şöyle bi durum var daha yeni evli ve genç yaştalar ve ilk aylardan hamile kalmışlar tabiki sevişecekler risk yoksa o yüzden de soruyorlar merak ettiklerini. Yeni evli insanlara dokuz ay da yapmayıver denilemez.
arzubldk sen peride uygulamasındaki içerikleri görsen demekki sosyal medya kullanmayı bırakırsın🤣o uygulamada buranın aynısı zaten bu platformun yan uygulaması hep cinsel içerik paylaşılıyor 😂 insanlar cinsellikle ilgili bilmedği ne varsa ordan öğreniyor gayette açık seçik yani🤣 hani bence çok takılma bu konuya bu konuda bilgisiz çok kadın var burda herkes birbine rahat rahat bişeyler sorsun danışsın diye var burası. Burda kimse kimseyi tanımıyor insanlar kendini rahat hissediyor herşeylerini konuşuyorlar zaten sizin rahatsız olduğunuz kadar abartı bi durum olsa modaratörler uyarırlardı bi şekilde ya da cinsellik etiketini hiç koymazlardı
Sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım🤣 Burası zaten birşeyler sorma yeri değil mi? Kimse size zorla okutmuyor. Okumadan geçin. Hı buna neden ben cvp verdim derseniz o postlardan birini bende açtım. Ama ben sağolsunlar verilen cvplar sayesinde rahatladım. Cinsellik herkes için aynı derecede olmayabilir. Bazı insanların hormonları farklı çalışabilir. Ve evlilikte temel taşlardan biri cinsellik. Malum çocuklarımızı da o sayede yaptık.😄 Yani bu kadar sinir olunacak birşey yok. Çok normal şeyler.