Cmdk Doktoru bekliyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum 😂 15+5iz şuan
littlefinger Cmdk biz 13+5de öğrendik ultrasonda 14+2 çıktı çok net göründü. Görürsünüz inşallah gösterirse minik 😍
Cmdk littlefinger erkek mi sizin ☺️ Bana kıza benziyor erkek olsa kendisini daha önce belli ederdi ama net bi şey söyleyemiyorum yinede dedi 🙄
Serpilbb Cmdk ben 17. Haftada gittiğimde kendini göstermedi tam olarak 😩 doktor biraz uğraştı falan ama tam göremesemde kıza benziyor dedi sen çare detaylıda öğrenicem inşallah 😂 benimki baya nazlı çıktı
littlefinger Cmdk karnıma koyar koymaz ‘Eveet oğluşunuz çok net gösterdii hayırlı olsun’ dedi. Biz şok 😂 kız bekliyordum içime öyle doğuyordu 😅 sizinkide kız bencede nazlı oluyorlar cimcimeler sağlıklı olsun inşallah hepsi 😍
Cmdk Merhaba daha önce 13 haftalıkken tahminde bulunmuştunuz o zaman kız demiştiniz bugün doktorumda kıza benziyor dedi ama sizde tekrsr bi tahminde bulunabilir misiniz acaba ☺️ @Gulsen4224 _. 
Cmdk Serpilbb erkek bebek 12 13. Haftadan belli ediyormuş kendini ama yinede bi ihtimal yanılma payı bırakıyorlar anladığım kadarıyla ☺️ İnşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız kızlarımızı🙏 😂