minikask35 Kizlar selam. Ben turgutluluyum ancak eşimin işi gereği şuan Şırnak’ta yaşıyorum. Doğumu memleketimde yapacağım. Son ay Turgutlu’da geleceğim için şimdiden araştırma yapiyorum onerebileceginiz doktor var mı ?
Gamze8645 minikask35 bende Turgutlu’da oturuyorum müfit beye gidiyorum doğumuma nasipse 12 gün var sormak istediğin birşey varsa cevaplarım
Mammimammi minikask35 ben Salihli de yaşamıyorum ama gebeligimi ögrenmeden önce eşimin işi geregi birkaç ay orada kalmıştık. Sonra hamile oldugumu ögrendim. Orda tanıştığım insanlardan aldıgım tavsiye üzerine Okan Arslan’a gitmiştim. Orda kalsaydık kesin doguma kadar ona giderdim. Bilgili ilgili bir doktor. Tavsiye ederim
minikask35 Gamze8645 hangi hastanede doğum yaptiriyo bide ücretleri nedir o doktoru biliyorum yani yıllardır hep adı geçen bı doktor
Gamze8645 minikask35 Ege umutta 3.150tl hersey dahil olarak agrı kesici ve serumlarda içinde dedi birde Çınarlı özel hastanesinde doğum yaptırıyor oda 4.200 TL fiyat verdi Doktorun muayene ücretide 100tl
Grbzzz minikask35 Okan beyin kliniği var mediguneste yaptırıyor doğumu şuan güncel fiyatı 3500 5 .ayına kadar Okan beyin hastasıydim ücret biraz fazla geldiği için doktor değişikliği yaptık
Mammimammi minikask35 ben gittigim zaman medigüneş hstanesindeydi. Sanırım şimdi kendi klinigini açmış. İnstagram da bulabilirsiniz bilgilerini
minikask35 Muayene ücreti ne kadar canim Grbzzz muayene ücreti ne kadar canim ben sanırım medigunese gideceğim çok fazla iyi olduğunu söyleyen var