bebiveannesi bebiveannesi çikolata, kokan her şeyden deterjan dahil😂 balık kırmızı et zaten yemiyordum şimdi hep tiksiniyorum 😂
Minnosumuzgeliyor Demek ki çoğu kişi aynı bu dönemde, insan vijdan yapıyor bebeğe vitamin olacak şeyler yiyemiyorum diye ama 🤢🤢😂
Seydabadecakil Minnosumuzgeliyor ilk 5 ay herşeyden :( sonradan geçti bi sigaradan geçmedi hala tiksiniyorum
Ebrusnhzl Tüm sulu yemekler ve pilavlar sürekli kahvaltılıkla besleniyorum yada yemekleri susuz yapmaya çalışıyorum sürekli bir tiksinme gerçekten bu dönemde çok zorlanıyorum🤦🏼♀️
mavera06 Tatlıdan tiksiniyorum görmek bile istemiyorum söylerken bile midem bulanıyor 😂 normal de aşırı severdim
Minnosumuzgeliyor mavera06 en başında benimde oldu bu aralar geçti gibi çok ilginç hallere giriyoruz ya 🤣🤣❤️❤️
Esekoldurengunes Yumurtadan tiksinmiştim, uzun süre yiyemedim. Şu sıralar tekrardan yemeye başladım, 35 haftalık olduk artık 😄
Minnosumuzgeliyor Esekoldurengunes bende bu ara tiksindim ya😫 ama 20. Haftaya kadar sorun olmaz bebek zaten anneden alır ihtiyaçlarını dedi doktor 🙌🏻💪🏻🎀🧿
Gokceninannesi1 Ceviz süt fındık badem bayat ekmek kokusu ve dahası :) kızlar çoğu şeyden tiksiniyorum bişey yiyemiyorum ağzımın hiç tadı tuzu yok :( 12+ 4 olduk nezaman geçer bu durum ? 😏
Minnosumuzgeliyor Gokceninannesi1 20 .haftaya kadar biz birşey yemesek bile bebek annenin vücudundan cekermiş ihtiyacı, ceviz yemedim beyni gelişmez mi yumruta yiyemiyorum proteinsiz kalır mı diye düşünmeyin dedi dün doktorumuz ❤️ tez zamanda hepimizin tiksinmeleri çeksin sağlıkla beslemeli❤️🎀🙌🏻💪🏻
NAZ2333 Minnosumuzgeliyor 4ay boyunca zeytin ekmek peynir su haric her seyden 4 aydan sonra allah ne verdiyse bir istahim acildi sonra sekerim cikti tabii 1 aydir diyetteyim hr sey yolunda elhamdulillah 31+4olduk yaein kontrol var insallah gUzel habwrler alirim💙😎