Semaballi Merhaba kızlar ben kızımda 7buçuk 8. Ayımdaydım hiç tutamadım kan şekerim tansiyonum düşüyordu İkinci gebeliğim 16. Haftalığım tutmayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse inşlhhh☺️
SedaEmre111 Semaballi doktorum normalde de hamilelere önermiyoruz su azalımından bebeğin beslenmesinden dolayı dedi benim sağ böbrekte rahatsızlık çıktığı için kesinlikle tutamazsın dedi🙄
minnakimmm Semaballi valla ben 21. Haftadayim ama tutamayacagim. Normalde bile tansiyonum hep düşer açlıktan uyuyarak oruç tutardım bu yıl tutamam gibi 🙏 acıktıgim an bayilacak gibi oluyorum
MKrasnic Semaballi ben 32. Haftamda olacağım Ramazan başlarken. Kısmetse ilk gün denemeyi düşünüyorum. İlk gün, Ramazan ortası , Kadir gecesine gelecek geceler. Belki dayanabilirsem inşallah üç beş gün tutayım istiyorum en azından.
BegumIscanTunc Semaballi 24 haftalığım çok tutmak istiyorum ama kan sulandırıcı kullandığım için tutamıcam
Semaballi MKrasnic Son ayındasın çok zor dur senin için tabi her bünye farklıdır inşlhh tutabilirsinnn Rabbim yardım eder inş
Melekanne1 MKrasnic ay bende 36+3 haftalığım çok tutmak istiyorum ilk günler tutucam bakalım eğer dayanabiliyosan tutucam dayanamazsam bırakıcam maalesef 😔
Tazemomyyy Semaballi ben dün doktora sordum tutma dedi oruç senin orucun karnında ki bebeğin orucu değil dedi
Semaballi Tazemomyyy ne güzel söylemiş foktorun kimi büyükler yok biz tutuyorduk fln diyorlar 🙄Halbuki herinsan bir değildir Birde Rabbim sonr tutmak üzere yiyebilmeyi helal kılmış
_Elifffffff_ Semaballi 21+5im bende tutmayı düşünüyorum 1 2 gün denedim rahatsız olmadım doktorumda tutabilirsin dedi😊
Bmom Semaballi doktorlar açıklamasını yapıyor her trimester için niye tutulmamasi gerektiğini, nasıl adetliyken tutulmuyorsa borç oluyorsa bence bununda borcuna sadık kalıp tutulmamasi gerekiyor özellikle 2. Trimesterden sonra bebek tamamıyla anneden beslendiği için riske atmaya gerek yok
MKrasnic Semaballi amin inşallah canım. Bütün Ramazan tutmamın ben ve bebek açısından iyi olmayacağının bilincindeyim hiç olmazsa iki üç gün tutabilmek istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder , hakkımızda hayırlı olan nasip olsun . Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah ❤️🌺
SedaEmre111 Semaballi biz tutuyorduk diyenleri görüyorum hastalıktan yerinden kalkacak mecalleri yok diyanet fetvasında hamile kadın bebeği için korksa bile tutmaya bilir diyor
Hellolo Bende tutamam çünkü bilemiyorum sizde nasıl ama gece yemiş olsam bile kurt gibi aç olarak uyanıyorum bebeğimi tüm gün aç bırakamam
Semaballi Bilmiyorum ben ilk 3 ay iştahsız oluyorum zaten birşey yiyemiyorum diye tutmak istiyorum ama sahurda yiyemezsem gün boyu mahfolurum zorlanırım diye düşünüyorum