Gkc Daha önceki ölçümlere göre ultrasonda 20+4 gözükmesi gerekirken 20 haftalık çıktı moralim çok bozuldu aynı durumla karşılaşan var mı?
KezibanUan Gkc Canım benimde bebişim 5 gün gerideydi doktor geç yumurtlamış olabilirsin 2 haftalık gerilikten sonrası tehlikeli dedi bende aynı haftalardaydım seninle bir ay sonra gittiğimde 2 gün öne geçmişti sakın üzülme bende çok üzülmüştüm boşuna üzülmüşüm
bbestw Gkc canım ben 28 haftalığım geçen haftaya kadar sürekli 1 hafta geriden geliyorduk 27. Haftada haftasınla ilk defa uyumluydu bebeğim
Mutlulugum Ben 19 haftaligim ve bende de olmustu. Doktorum onemli degil, gelisim zamani degisir dedi. 😒
Gkc Mutlulugum inanın moralim o kadar bozuldu ki anlatamam peki sizin bebeğiniz hala o şekilde geriden mi gidiyor yoksa yakaladı mı gelişim zamanı derken ne zaman yakalarmıs peki doktorunuz açıkladı mı ? Yaşadığım yerde doktor sıkıntısı yasıyorum o yüzden bu kadar ayrıntılı soruyorum lütfen kusura bakmayın🙏🏻
Gkc KezibanUan üzülmemek elimde değil inanın umarım benim bebeğim de yakalar çok teşekkür ederim cevapladığını için🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gkc bbestw umarım benim bebeğim de sizinki gibi yakalayabilir cevapladığınız için çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
KezibanUan Gkc yakalar hiç merak etme benim 26. Haftaya kadar hep gerideydi öne geçti şimdi geç yumurtlamışsındır canım toparlarmerak etme sen stres yapmaki bebişin etkilenmesin
Bhrygz Tatlım hiç ama hiç üzülecek bir durum değil.Gebeliğimin başindan beri 10gün gerideydik taki 34.haftamıza kadar.34 de bi gittik yakalamış bizim kız öne bile geçmiş .üstelik yakalasın diye ekstra birşeyde yapmadım.Tabiki düzenli beslenmek güzel beslenmek şart.Şuan 36haftadayız.Doktorumuz en başından beri hep içini rahat tut çok normal dedi.2haftadan fazla gerilikler biraz riskli olabiliyor.O yüzden hiç kendini yıpratma