Rmysakyz Temmuzda 2 yaşına girecek oğlum artik bıraktırmak istiyorum sürekli emmek istiyor başa çıkamıyorum nasıl bir yol izleyebilirim anneler ..
bebissveannesi Rmysakyz bende oğlum iki yaşına girince aktardan sabır taşı diye bişey aldım sürdüm göğsüme geldi emdi anne bu acı dedi bir daha da emmedi ❤️
Sibel54 Rmysakyz ben kırmızı oje surdum etrafına yara oldu acıyo dedım o şekılde bıraktırdım 3 yasına gelıyordu baska care kalmamıstı.
Cidemkisa Rmysakyz bende oğlumu iki yaşında sabır taşıyla bıraktirdim. Bı kere sürdüm direkt olarak bıraktı ve bir daha hiç istemedi. Ona hep büyüdün bardaktan süt iciceksin dedim öle hiç zorlamadi saolsun.
Bsraozturk Rmysakyz Annemden ve eşimden yardım aldım sadece hiçbir şey sürüp de çocuğuma göstermedim saçma geliyor öyle şeyler meme istedikçe annem ya da eşim aldı uzaklaştırdı beni görmedi meme yok artık dedim anlattık güzelce gece uyandığında beni görmedi aldı eşim geri uyuttu bi iki gece zorlandı ama sonra alıştı bi hafta içinde tamamen unutmuştu😊
Fatosdvrc Rmysakyz bende 2 yaşina girmesime bi kac ay varken gogsume salca sürüp acıyo diyerek biraktrdim ya da kirmizi ruj pulbiberde olabilir bunlarida deneyebilirsiniz 1 hfta surmedi ama gece kalkip gögsümu opüp koklayip anne aciyomu diyodu cok uzuluyodum dayanamiyordum o halini gordükçe
Baloglumy Gündüzleri elini kraker falan ver çorba içir karnını doyur istediği zaman başka şeylere odağını verdir geceleride ben direk ayağımda sallayıp uyuttum alışana kadar o şekilde bi haftabile sürmedi inşallah seninde bu kadar kolay olur