Merhabalar 27 haftalık gebeyim. Dün doktora gittiğimde ölçümler yapıldı bir iki gün oynamalarla bacak karın baş normal çıktı ama kolu ölçtüğünde ilk başta 3 hafta geri dedi. Akrabalarımızda da cücelik var korkuttu bu durum beni. Doktor başlamış dedi direkt bana oysaki bacak uyumlu. Sonra 4 ölçüm daha yaptı gerilik iki hafta bir hafta derken iki gün gerlik çıktı şimdi de dedi var diyemem dedi 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Bu durum tabi beni çok üzdü. Akşamına farklı doktora gittim. Ölçmüleri yaptı normal çıktı ama kendi cihazı kol boyu ölçnüyormuş beni ayrıntılı ultroson cihazına götürdü. Ama kendisi perinatolog değil kolu da görmek için götürdü. Bu cihazda da bacak yine normal çıktı. Karın ve kol bir hafta geri çıktı. Dedi ben şimdi onun yorumunu yapamam ben şuan cücelik olmadığını düşünüyorum ama ileti ne olur bir şey diyemem dedi ama ölçümlerde bı farklılık aklımı karıştırdı. Mesela bazı doktorlar kol boyuna hiç bakmıyormuş fl kısa değilse ben demesem ilk doktora oda bakmayacaktı. Sizlerde de böyle farklılıklar çıkıyor mu