Meraba öncelikle herkeze😍
Martın 13 ünde dogum yaptim 25 günlük olduk anca yazabiliyorum. Normal doğumu cok istiyodum sezeryandan cok korkuyodum ama kısmet olmadı. Cati muaynesinde catimin biraz dar olduğunu söylemişti doktorum ama bebek fazla kilo almazsa deneriz demişti normali. 11 martta kontrolüm vardi doktor tekrar cati muaynesi yapti ve bebek inmemisti acilma vs hic bisey yoktu bu arada 39+5 tim. Suyumuzda azalmıştı haftayi beklemez dedi mecbur sezeryan günü verdi 2 gun sonrasi icin 40 haftalik ol bare demisti. Bi umut vardi icimde belki sezeryan gunune kadar kendi sancimla dogururm diye evde pilates topunda zipladm bol bol yurudum ama fayda etmedi. Gece boyu uyuyamadim heyecandan gozume uyku gelmedi sabah doguma gidecektm inanamiyodum hala😍 sabah 8 de yatışım yapıldı. Hemen gelip damar yolu açıldı onlugumu falan giydim sondayi taktilar cok bekletmeden aldilar hemen. Neyse ameliyathaneye indik ben tabi titriyorum hem korkudan hemde aşırı soğuktu orası. Genel anestezi istemistim ben çünkü o an olup biteni gormek istemedim acı hissetmesem bile. Doktorum geldi ardindan hemen narkozu verdiler burundan ve hemen ardindan gittim. Kendime geldiğimde odamdaydim hemsire bebeğe göğsümü veriyodu. Bi sure basim dondugu icin herkezi cift gördüm ve tabi bebegide idrak edemedim görüyorum ama sevemiyorum😊 Neyse doğumdan 4.5 saat sonra ilk yürüyüşümu yaptim ama kalkmak cok zordu benim için basinizda donuyo zaten ilk zaman. Ama eger sezeryan dogum yapacak olan varsa yatmayin hiç bence ben hic yatmadim evde bile cunku yattikca dahada cok aciyo dikisiniz kalkarken. Gece boyu yürüdüm ertesi günde oglende ciktik evimize geldik cok şükür 25 günlük oldu oğlum. Buda benim hikayemdi sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz😊