H-M1602 Bayanlar bugün üçlü tarama testi sonucum çıktı bir değerim düşük baya,perinatoloji bölümüne yönlendirdi ,bir ay sonra gidecem ,böyle cikaniniz oldu mu hic resim nasıl yüklenir yükleyemedim
Aslihan2 H-M1602 https://resmim.net/ buradan yükleyerek direkt resim kısmından seçim yaparak link kopyalamalısınız.
baby_mama Bu testler tanı değil risk testi, kesin bir şey söyleyemez yani. Kötü düşünüp kendinizi üzmeyin, perinatalojide bebeğe detaylı bakılıp daha net bilgi verirler size 🤗
H-M1602 baby_mama evet doktor çok düşük ihtimal down sendromu olabilir ama benim tahminim sende bir hastalık olabilir değer düşüklüğü olabilir dedi , insAllah da öyledir
H-M1602 Merveucar bizim doktor içimiz rahat etsin dedi yapalım testi dedi insAllah sağlıklıdır bebisler
baby_mama H-M1602 hiç sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle ortada daha bir şey yokken üzüntü stres yapmayın kendinize ☺️ Doktorlar daha garanti davranmak için ekstra testler istiyorlar doğal olarak. Benim detaylıda ense kalınlığı sınırdaydı, haftası ileride o yüzdendir ama neler olur ne olmaz nifty ya da amniosentez yaptırmanızı öneririm dedi doktorumuz. Nifty yaptırdık temiz geldi çok şükür.