Gulbahar_1 Bebeğin kişisel ihtiyaçlarını şampuan yağ krem ıslak mendil vb. Ürünlerini kaçıncı hafta almalıyım ?
Mlkrfk Gulbahar_1 indirime girdikçe alın. Ama çok geç zamana bırakmayın ben biraz erken almıştım herşeyini ama şu an erken doğum riski var. İYi ki de almış hazırlamışım hepsi elime geldi şu an hiçbir şey yapamıyorum hepsi hazır ama 😇🙏
Medilifegun Gulbahar_1 30 haftadan sonra almıştım ben ama son kullanma tarihlerinde sıkıntı olmadığı sürece erken de alabilirsiniz son zamanlsr insan çok ağırlaşıyor
Gulbahar_1 Medilifegun bende diyorum ki şampuana krem ıslak mendiller bekletilmez hemen almıyım ben 20. Haftadayım o zaman düşündüğüm doğru degıl alabilirim 😊
Medilifegun Gulbahar_1 ben islak mendili o zamanlarda almıştım gelir gelmez son kullanmasına baktım hicbirbsorun yaşamadım şampuanda filan da öyle
Portakalgeliyor Gulbahar_1 İndirim oldukça alman daha iyi olur neden yararlanmayasın ki :) Önemli olan içeriği canım 😘😘
Oglumveben34 Gulbahar_1 ben almadım gerekte duymadım açıkcası. Şimdiye kadar bebekli evlerdede pek kullanana rastlamadım am siz bilirsiniz
Oglumveben34 Gulbahar_1 indirimlerde şampuan vs aldım ben doğuma yakın bez ve ıslak mendil gibi eşyalarını alacağım kilosuna göre