aysegulagirturkmen Merhabalar, 6+5 gebeliğim. Yarın ilk defa ultrasona gireceğim ( özel hastane ) . Kalp atışını dinleye bilir miyim. Yarın (6+6). ???
Merveee34 aysegulagirturkmen ilk haftalar bazı doktorlar sesini dinletmezler canım ama kalp atışlarını görebilirsin .idrara sıkışık git daha net gözükür
Hcrcllr aysegulagirturkmen 6+4 de duymuştuk inşallah siz de duyarsınız😊 eşinizle gidecekseniz videoya çeksin benim doktorum müsaade etmişti 🙈
Merveee34 aysegulagirturkmen haftan küçük olduğu için dinletmezler canım genelde 8den sonra dinletiyorlar . Gerçi dinleten de var ..
aysegulagirturkmen Merveee34 yaaa 😔çok heyecanlıyım dinlemek istiyorum. Özel de dinletiyorlar diyorlar
perilice123 Merveee34 yoo bana 6+1′de dinletmisti doktorum hatta zor duyuluyor nefesini tut daha rahat duyariz demisti videoya bile cektirtmisti.
Umudumbitmedi aysegulagirturkmen ama erken dinlemek bebeğe zarar verebilir dedi drum o yüzden 6 da gitmiştm görmemiz yeterli dedi 8 de çağırdı
Fatmasuyenal aysegulagirturkmen konu özel olması degil 8 haftadan önce dinletmek bebege zarar verebiliyor ve doktorlar bu yüzden dinletmiyor ama ultrasonda atısını gösteriyor zaten görüyosunuz bebeginizden önmli değil sesi duymk görmeniz yeterli yani bzde 9 da duyduk öncesnde istemedk dktorda dnletmedi görmemiz yeterli dedk
Hcrcllr aysegulagirturkmen zaten cok kısa bi an dinletiyor 10 sn. Kadar ama kayıt aliyor orayi doktor diyor videoya cekebilirsiniz diye 😊
serifenur_60 adet tarihime göre 7 hafta 6 gunluk ama bnm kı 7 hafta. 1 gunluk ultrasonda bı sorun oluyormu
aysegulagirturkmen serifenur_60 doktor mu söyledi benim ki de kan testi sonucuna göre doktor öyle söyledi
derindemir serifenur_60 tam olarak aynıyız.sata göre 7+6 yım ama kese boyutuna göre 7+1. cumartesi kontrole gidicem inş kalp atışınıda bebeğide görürüm🤲🏻🤲🏻🤲🏻sizde tabi
serifenur_60 aysegulagirturkmen ultrasona gore soyledı kese boyutuna gore bakalım yarın bellı olur 5 gün fln geriden gelıyo