Bibebisgordumsanki merhaba canım benim sabah 7.30- 8 gibi kanama oldu hemen özgür hocayı aradık hastaneye geçin bakalım dedi 8.30 gibi yanına gittim alttan muaeyene ile baktı 5 cm doğum başlamş dedi yatış verdi yatış işlemleri yaptı odama geçmeden nst bağladılar ebe geldi sorular sordu bi kaç tane sonra odama geçtim lavman yapıldı benimle 2 tane ebe ilgilendi sürekli gelip odada alttan açıklıgıma baktılar bi kere suyumuda odada ebeler patlattı çok şükür açıklıgım 4 saatte tam açıklıga ulaştı hemen sedye ile doğumhaneye aldılar ebeler ve bakıcı ablaydı sanırım onlar beni hazırladı doğumhanede özgür hocayı aradılar geldi eşim dışarda bebek doğsun seni alcam içeri demiş eşime 3 -4 ıkınmada oğluşu kucagıma verdiler ama karnıma bastırdı özgür hoca öyle oldu sonra hrmen eşimi içeri aldılar bu arada özgür hoca video ve fotograf çekti eşimle bizi onları bize gönderdi hemen sonra eşimi dışarı alıp dikişlerimi attı beni tebrik edip gitti sonra tekrar sedyeyle odamıza çıkarıldk ondan sonrasında rutin şeyler emzirmede yardımcı oldular tansiyon falan ölçümü oldu sonuç olarak ben çok memnundum ebelerden ikiside çok moral verdiler aşırı ilgilendiler ailemz gelemedi uzakta diyede ekstradan yardımcı oldular sağolsunlar ☺️ Baya uzun oldu k.b detaylı anlatmak istedm