Bsrucn1246 Adatime bir hafta var kaset test yaptım negatif çıktı ama göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var hamile olabilir miyim bazen mide bulantım da oluyor
miniko_2308 Bsrucn1246 kaset testte hamileyseniz bile bu kadar erken çıkmaz, adetinize 5-6 gün kala erken gebelik testi, adetinize de 1-2 gün kala kaset test yaparsanız ancak çıkar.
Zrgakbyk Bsrucn1246 hamilede olabilirsiniz adet belirtileride olabilir erken gebelik testi yapın bence
Entm_18 Bsrucn1246 en güzeli adetin üzerinden 5 6 gün geçip kan yaptırmak gerçi ben oğluma hamileyken kan da bile çıkmadı rahime geç düşmüş dedi doktor 1 buçuk aylıktı kanda çıkmıştı
Sbhtzmn Bsrucn1246 adetine bi hafta varsa ortalama 3 haftalık dusukte olsa deger kanda belli olur canım
Glsm_94 Erken gebelık testleri var onlardan yapmalısın ama onun ıcınde bıkac gun daha bekle bence benimde ilk belirtilerim bunlardı suan 5 haftalıgım
Betusileomus Glsm_94 bende dun erken gebelik testi yaptım ama negatif cıktı o zaman kesin negatifmidir sizce yoksa tekrarlamalimiyim bide testi yaparken kapağını kapatmak gerkiyomis ben kapatmadim yanlış somuc olabilir mi
Glsm_94 Betusileomus benim adetıme 3 gun kalmıstı ozmana kadar bekledim test de de ikinci cızgı cok belirsizdı adet olamam gereken gunde kan testi yaptırdım tam emin olmak için