Yenianneadayii Merhaba pendik-kurtköy-maltepe-kartal tarafında ilgili bir doktor arıyorum önerebileceğiniz bir doktor var mı? Eşimin girebileceği.
Merveee34 Yenianneadayii ben suan Kurtköy adatıp hastahanesi doç.Ünal beye gidiyorum .. ilgisi ve tavrı çok iyi .
Yenianneadayii Zey00 bugün gittiğim doktor karından keseyi gördü ama geçen hafta bana haftaya gelirsen keseyide bebeğide görürüz demişti alttan muayene etmiyor etse görür ahter bey alttan bakıyor mu acaba
Zey00 Yenianneadayii evet ilk zamanlar keseyi görmek için ve kalp atışını duymak için alttan bakmıştı sonradan karından bakıyor
Merveee34 Yenianneadayii benim 4.olacağı için riskli en son gitmemde hem alttan hem üstten 45 dakika inceledi . Aklımızda soru işareti kalmasın dedi .
Yenianneadayii Merveee34 bende emseye gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik daha geçen hafta hem keseyi hem bebeği görürüz demişti alttan bakmadı bile biraz ilgisiz ve yoğundu çok teşekkürler
Merveee34 Yenianneadayii ilk zamanlar başka bir hastanede aynısı benimde başıma geldi keseyi gördü idrara sıkışık olduğum halde bebeği göremedi haftamda baya olmustı alttan baktı hemen gördü .suan kaç haftalıksın canım
Merveee34 Yenianneadayii alttan baksaydı dediğin gibi görebilirdi canım . Ama adale etme haftaya net üstten gözükür idrara sıkışık git yine de
Merveee34 Yenianneadayii olabilir canım .sıkıştığın zaman daha net gözükür . Ama hemen gitme doktora birkaç gün daha bekle