Anne321 Kizlar 33+6 yim bilen bilir yarin 34 e giricem bugün kontrole gittim 1900 dedi doktor minyon oldugim için bacak boyu kisa birz dedi sorun yok dedi suyu iyi dedi
Bsmlh Anne321 her gebelık farklıdır cnm her anne yapısı benımde ufak ilkimde oyleydı Buda ufak olcumlerı anne ıle orantılı dıyor hep doktorum en basından dedı bana ırı kılolu bir bebek bekleme diye 🥰
Hanife_ikranuR Anne321 maşallah doktorun lafı neyse o canım kimse kimseyle bir değil o yüzden doktor iyi diyorsa sağlıklı diyorsa sorun yok sağlıcakla kucağına al inşallah
Bsmlh Anne321 2 hafta geriden geliyor bebek ama bu geç döllenme de olabilir eğer direnç sorun vs doktorun bahsetmediyse sorun yoktur geç döllenme olmustur 2 ileri 2 hafta gerilik sorun degıl ama direnç yanı çeltik yoksa kordonda birşey dedimi
Anne321 Bsmlh kordonla ilgili bişey demedi suyu felan gayet iyi 1925 gram yaziyo hatta kağıtta kan idrar felan verdim bakalim ne cikicak oglen alcamm sonucu
Bsmlh Anne321 kordonla ilgili bişi demediyse korkma cnm normal bundan snr sıkı takıp ister hanı gelişim olcakmı diye Buda bebegın sağlığı için
Bsmlh Anne321 hangi testleri istedi acaba ben ılkınde yaşadım bunda da yaşadım ama bende direnç vardı ikisinde de daha tehlikeli durum tabıkı benım yaşadığım bende 33+3 üm
Bsmlh Anne321 tamam bana yapılanların aynısı kuzum sakın kal bence sorun çıkmayacak plesenta sorunda yok elhamdulillah 🤲 ufak olsun kolay büyüyorlar inan bana
Anne321 Bsmlh gittim canim sonuçlarım felan temiz çıktı gelisimi iyi dedi 2 hafta sonra gel dedi nstye baglanicam iste tsk ederim tekrardan sağlıkla kucaklarimiza alalim insallah 🙏