Mammyy Kızlar bebek bakımı için mustela dışında ne düşünüyorsunuz? Şampuan yağ vs gibi araştırmalarınızı paylaşırmısınız 🌸
Buseyvz Mammyy Biz mustela kullanıyoruz memnunuz ancak uygun fiyatlı olsun derseniz e bebekin baby me markasının da içeriği temiz.
asyahumam Mammyy bübchen alcam hepsiburadada indirimde şu an onun da içeriği çok temiz pahalı tabi ama mustela kadar değil
Buketkucuk Mammyy ben mustela gereksiz yere pahalı olduğu için unibaby aldım kokusu yapısı gayet iyi yengemde kullandı yıllarca çok memnun kaldı beğendi, bende unibaby kullanacağım kısmetse🙏🏼🤗
Taze-Anne28 Mammyy son anda mustela aldım ama araştırmıştım ebebeğin baby me çok güzel ve uygun fiyatlı 👍🏿
Mammyy Evet mustela biraz pahalı ama başka ne gibi markalar var onu merak ettim pahalı ama uzun süre gittiğini okudum
Mammyy Taze-Anne28 Baloncuk41 Mlsa2530 Buketkucuk asyahumam evet içeriği temiz olan başka markalarda var sanırım ama sürü psikolojisi herkrsin eli mustelaya gidiyor ☺️ bende unibaby i araştıracağım. Arkadaşım jonsons baby kullanmış yağ olarak nivea kullanmıştı oda memnundu çok ☺️ mustela almazsam sanki bebeğime zarar verecekmişim hissine kapılıyordum az daha 🤭🤭 başka markalarıda araştırmakta fayda var hepinize teşekkür ederim 🌿
Baloncuk41 Mustela evet cok güzel kokuyo ama gereksiz pahalı ben bübchen alıcam sampuanı sütü sabunu bebe yağı pisik kremi yüz kremi hepsi 143 lira tutuyo hepsiburadada insallah ben alana kadar çıkmaz 🙈
Dryalp Mammyy canım yağ yerıne losyon al derim ben yağ aldım ama doktor losyon sür yada zeytınyagı ile masaj yap dedi
MerveKaya38 Mammyy bu zamana kadar Dalin iyidi şimdi yeni markalar çıkınca herkez onlara döndü demekki herkesin bütçesi çok pahalı pahali almaya 🤗🤭 gene kendimi tutamadım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Dilaraa06 Mammyy şampuanı sebamed aldım losyonu baby me aldım, mustela çok pahalı gönül ister onu alıyım ama malesef, baby me nin şampuanları da çok güzel içeriği temiz ona da bakabilirsin
canserko Mavilotta şampuan 500 ml. Hepsi burada.com da şuan set halinde 260₺ Bilginize . Trendyolda vs 330₺