Vera18 Kızlar ilk gebeliğim de 18. Haftada hissetmiştim ilk hareketini. 2. gebelikte daha çabuk hissedilir diyorlar sizler ne zaman hissettiniz 12 haftalık olduk heyecanla bekliyoruz bakalım 🥰
Senmerve New34 kaç kşlosunuz acaba ben şlk gebeliğimde 46 kiloydum 23 . Haftada hissetmeye başladım şimdi yinr 46 kiloyum 2. Gebelik 14 haftalıgım hareketlerini nrzman hissedicem diye merake dip duruyorum
Vera18 New34 kiloyla çok ilgisi oldugunu düşünmüyorum öyle olsa ben çok geç hissederdim 75 kiloydum o zaman 🤗
Vera18 Senmerve bence kiloyla çok alakası yok bu durumun 😊 ben sizin 2 katınız kilodayım öyle olsa ilkinde çok geç hissederdim
New34 Vera18 bunu doktorlar diyor zayıf olanlar biraz daha erken hisseder diye durum ben de öyle olmadı istisnalar kaideyi bozmaz tabi ☺️
Baloncuk41 Benimde 2. Gebeligim bi 2 hafta once pıtpıt hissediyodum sanki doktor erken dedi sezeryan oldugu icin 20 haftadan sonra hissedersin dedi 5 sene oldu halbuki 🤷🏻♀️
New34 Baloncuk41 bana da doktorlar 20. Haftadan sonra demişlerdi ikinci gebelik olmasına rağmen 21de hissettim
Baloncuk41 New34 sizinkide sezeryanmıydı karın kasları hissizlesiyoya ben bide korse falan takmadım hafif bi sezeryan göbeği kaldı ondan hissetmiyosun dedi 🙈
New34 Baloncuk41 yaa doğrudur tabi doktorlar daha iyi bilir bende sezaryen oldum belki de gerçekten hissizleştiği içindir ☺️☺️
Baloncuk41 Vera18 hem ondan hem göbeğinden dedi hissetmeyincede hamile gibi hissetmiyorum kendimi bakalım insallah bi an önce hissederiz