Momandboy Merhaba kizlar, malum hamileligimizle beraber kilo da aliyoruz ama ben doktor esliginde kilo almak istiyorum.Simdiden cok kilo aldim. Diyetisyene giden var mi?Bana Istanbul içi önerebileceginiz bir diyetisyen var mı? Sanirim devlet hastanelerinde yok.Dün mhrs'nin sistemine baktim ve bulamadim.
NaimeYilmaz Momandboy sevk ile gıdebılırsınız anca yani gereklı olursa devlette kadın dogumcunuz sevk eder. Ayda bi cüzi mıktarlarla lıste alabılecegn yerler heryerde var..
1987gokce Momandboy devlet hastanesi düşünürsen eğer Şişli Etfal hastanesi Gümüşsuyu Polikliniği dahiliye bölümüne randevu alırsan seni diyetisyene doktor yöneldiriyor. Ben gittim gayet tatlı bir diyetisyen tavsiye ederim.
Tuba704 Momandboy diyetisyen feride yıldız var işinde gerçekten iyi kendisi de hamile üstelik fiyatları da makul biliyorum özel yer açtı yeni fiyatlar hakkında bilgim yok istersen arayıp bilgi alabilirsin 👍
Twinsmom66 Momandboy hastanenin sigortayla anlaşmasi yok diye biliyorum ama online diyet yaptırıyo instagramdan ulasabilirsiniz
Kaplan_ Hem üniversiteden çok yakın arkadaşım, hem hamilelikten önce 13 kg vermemi sağlayarak; hamile kalmak için bedenimi uygun hale getiren diyetisyenim var. Şimdilerde ise hamilelikte beslenme ile ilgileniyor ve sürekli bana yardımcı oluyor sağ olsun. Bilmediğim çok fazla şey varmış mesela. Bölümünden dereceyle mezun olması ve mesleğine duyduğu sevgi de işimizi kolaylaştırıyor. Gaziantep'te diyetisyenlik yapıyor ancak, online hizmet veriyor, düşünürseniz iletişim bilgilerini sizlerle paylaşabilirim. Fiyatları da çok makul seviyede. Yazdığı diyetlere kefilim o ayrı, ancak bir de diyet yazıp bırakmıyor, çok sıkı ve arkadaşça takibini de düzenli olarak yapıyor. Düşünürseniz mail adresinize, iletişim bilgilerini atabilirim, iyi günler. :)
Kaplan_ Momandboy dyt.hatice.aksakal@gmail.com Mail adresi. Zaten iletişime geçtiğinizde ne demek istediğimi biraz olsun anlarsınız. Diyet yazıp, ilgisini gördükten sonra ise iyice emin olursunuz. Denedikten sonra, yorumlarınızı bana da bildirirseniz çok sevinirim.