Cemile90 23 hafta ikiz gebeyim 4 5 cm kadar açılmam oldu ve biraz da suyum geldi hastanede yatıyorum bu şekilde olup ılerleyen haftalari gören oldumu
gizemozdemir1990 Cemile90 ben 22+5 te sancisiz 5 cm acilma ile acil serklaj oldum. O gunden beri hep yatiyorum. Size serklaj atilacak mi?
mervetari4 Cemile90 Canm ben 32 + 5 de açılmam olmus 4 cm doktorm doğuma aldı 4 gun oldu doğm yapalı senin haftan erken bol bol dinlen buyuk ihtimall serklaj yaparlar.
Cemile90 gizemozdemir1990 atmıyorlar malesef benim biraz suyum da geldi o dan galiba tedavi uyguluyorlar doğumu durdurmak için
Cemile90 mervetari4 serklaj yapmıyolar malesef biraz suyumda geldi ondan galiba şuan hastanede yatıyorum
mervetari4 Gizem957 Kuvezdeler canm sağlıkları kiloları vs iyi ama doktormz yinede bi 10 gün felan kalsnlar dedi
Gizem957 mervetari4 gördün mü sen çok zayıf değil demi bende de erken dogum riski var da çok korkuyorum
mervetari4 Gizem957 Evet canm gördüm zaten eşimin çalıştığı hastanede bebekler görmede bi sıkıntımız olmuyor biri 1960 biri biri 2280 doğdu canm
Gizem957 mervetari4 kiloları iyi insallah en kısa zamanda sag salim kucağına alırsın canım Allah korktugumız yere ugratmasın insallah
gizemozdemir1990 Cemile90 suyunuz tamamen gelse dogum yapmak zorunda kalirdiniz. Doktorlar riskli oldugu icin serklaj yapmiyodur bence ama serklaj basarili olursa 5 hafta daha fazla kaliyor serklajsiza gore. Bence sorun yine de