Merve6185 Güzel anneler 30. Haftam gögüs ucu kremi kullanan varmı çok korkuyorum çatlayıp yara yapmasından bunun için erken başlayın krem sürün diyenler var bunun için öneri ve tecrübemiz varmı ne zaman ve hangi kremle başlamalıyız
Burcuckmk Merve6185 ben baslayali baya oldu lansinoh un balm olanini aldim emzirirken silmeye gerek kalmıyor ve yumuşacik yapıyor hamilelikte kaşıntılarima iyi geldi
Busraaa1919 Merve6185 ben 35. Haftada başladım canım kreme 38. Haftada doğum yaptım 7 günlük bebeğim sık sık emzirdğim sütümü sağdığım halde çok şükür yara çatlak olmadı emzirdikten sonra yine kremimi sürüyorum silikon göğüs ucu kapağı aldım onu takıyorum şükür işe yaradı gerçekten erken başlayıp önlem almak işe yarıyor sonra iş işten geçince çektiğin acıyla kalıyorsun
Gizliyiiiz Busraaa1919 hangi kremi kullanıyorsunuz benim ucunda catlak yok ama hamile kaldıgım gibi sadece gögsüm catladı 🥲
Busraaa1919 Gizliyiiiz lansinoh kullanıyorum canım benim göbeğimde de göğüslerimde de çok şükür çatlak olmadı gebelikte emzirmeye başladıktan sonra da olmadı çünkü hamileliğimin 15. Haftası çatlak kremi kullanmaya başlamıştım hem göğüslerime hem göbeğime
Gizliyiiiz Busraaa1919 masallaaaah diyelim o zaman 🧿 benimde bir gögsüm catladı hiç engel olamadım krem tavsiyeniz içinde tesekkür ederim ❤️