sweetbaby1 Nundiyebiri hayır domates, kapya biber ve acı biberle yapıyorlar domates konservesi gibi düşün ama ekmeğe banıp yiyorlar sabah kahvaltıda fazlasıyla acı oluyor
sweetbaby1 Tugce11 acılı ezme turşu diye geçiyor👍🏻 Havuç kornişon hepsi gözümün önüne geliyor şarküteri tarzı bir yer olsa eşim gidio alıcak. Bizde kışın bidon bidon yaptık ama çoğunluğu bitti kalanları da yumusamaya başlamış dikkatimi çekmedi😐
Tugce11 sweetbaby1 benim annem yapıyor acı kırmızı biber yeşil biber domates kaynatıp konserve yapıyor kahvaltıda yemek için sorayım senin için eğer varsa ulaştırayım sana
Tugce11 sweetbaby1 saat meydanının orda iki tane kahvaltılık ürünler satan şarküteri var orda da bulunabilir
Nundiyebiri sweetbaby1 çarşıda hamileler için dört mevsim manavı var sipariş verirseniz 2 günde geliyor
sweetbaby1 Tugce11 ah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun göndermiş kadar oldun💕 Çarşıda varsa eşim bulur bunu sormuştum aslında. Yabancısıyım buranın:) bilmediğim için sordum
sweetbaby1 Nundiyebiri oradan daha öncede alışveriş yapılmıştı üzüm cıkartmışlardı👍🏻 Aklıma orada olabileceği gelmedi, sayfalarına baktım satıyorlarmış çok teşekkürler ☺️ 💜
sweetbaby1 Hafise Allah razı olsun canım buluruz inşallah birkaç arkadaş yazdı şimdi çarşıda varmış💜 ellerinden öperim annenin göndermiş kadar oldunuz inanki Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Hafise sweetbaby1 ay ne demek nolcak sanki 😁 bişey lazım olursa yaz bana . Annemi ararım hemen kimlerdensin sen
Hafise sweetbaby1 eşingil yani 😁 babamın cevresi cok geniştir ondan. Bizden zarar gelmez 😀 bu ay bende annemlere gidecem son 3 ay orda durcam