Lavi85 İkili testte beta yüksekliği ikili test oranımıda yükseltti çok endişeliyim bu şekilde olup fetal testinden iyi sonuç alan var mı
vogue Lavi85 canım benim de 4 lüm de betam yüksek çıkmıştı, riskli çıkmıştı. Fetal Dna yaptırdık temiz geldi çok şükür🙏🏻 Endişelenme bak gör iyi gelir sonucun🌸
pink_dream25 Lavi85 canım endişelenme genelde çoğu kişi böyle çıkıyormuş sonradan hiçbişey olmadığı çıkıyormuş ortaya. Hatta ben bu riski yaşamamak için stres çekmiyim diye doktorumla zıtlaştım yaptırmadım bu testleri
Lavi85 Fotoğraf atamıyorum resim ekle diyorum olmuyor değerlerim şöyle beta 5,49 mom pap A 1,1 mom kombin oran 1:431 ikili oran 1:75 yaş risk 1:327 grafik cut Off altı ama sınıra yakın yaş 36
Lavi85 vogue ayy inşallah böyle duyunca seviniyorum🙏🏻 Peki beta niye yükler oluyormuş birley dediler mi size
vogue Lavi85 demedi canım hormonal bi durum sanırım. Bende çok stres yapmıştım çok yazı, yorum okudum çok kişi de bu durum çıkmış ve sonucları temiz gelmiş. Bende 30 üzeriyim yaş faktörü de olunca risk yüksek çıkıyor sıkmayın canınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🌸
pink_dream25 Lavi85 doktor değiştirdim bu yüzden bana para tuzağı gibi geliyo insanı üzmekten başka bişey değil lütfen takmayın.