Akdgnayca Kızlar 35. Haftalık hamileyım ve 2 gündür sürekli karnım agrıyor acaba bu durumu yaşıyan var mı ? Yada doktora gıden
Cevirmenannee Akdgnayca Eğer pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa ağrıların yalancı kasılmalar olabilir bu dönemlerde çok fazla ayakta kalmamak gerekiyor bende aynı sorunu yaşıyorum
Olivia Akdgnayca bende 35 haftadayim yalancı sancılarım oluyor adet ağrısı gibi ikinci gebeliğim,ilkinde de olmuştu doktor normal hatta daha da articak dedi doğuma hazırlık .❤️
Pinkbutterfly Bnde 35 sancılar gırıor bazen karnıma elımı dokunsam agrıyor dogum yaklasıor az kaldı belkı oyuzden olablır
Akdgnayca Cevirmenannee oda var da ama bu normal adet agrısı gıbı agrıyor ve alt tarafa cok fazla baskı oluyor
Cevirmenannee Akdgnayca Baş geliş mi bebeğin ? Kendini çok yorma normal ev işlerinde ayakta kalmamaya dikkat et ben dikkat etmediğim zaman aynılarını yaşıyorum
Yesimmm12 Akdgnayca neden oluyo acaba kanala mi giriyo korkuyom ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum her dakika hastaneye gitmeyede korkuyorum