tatlissannee Bu saat oldu hala uyutmadı dolgulu dişim şişti sanırım üst dişimle değince ağrıyor çok kötüü napabilirim kızlar 33 haftalığım karanfil koydumm ama etki etmedii🥺🥺🥺
Gulhan3291 tatlissannee ah ah bende uyanigim geberiyorun agridan 15 haftaligim son carem sabah gidip cektirmek olcak
Ezgihrcnn tatlissannee bende 13 haftalık hamileyim benimde azı dişler altlı üstlü ağrıyor 3 gündür. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Başımada vuruyo çok kötü. Geçmiş olsun sizede. Umarım hemen geçer 🙏 sadece ılık suda tuzlu su gargara yapıyorum onda bile nasıl ağrıyo 🤦♀️🤦♀️😬
Fatoss00 Bende bu saat oldu hala uyuyamadım ağrıdan kırık bi tane dişim vardı yarısı damakta kalmış nasıl ağrıyor akşamdan beri ne yapacağımı şaşırdım 22+6 bi tane parol içtim ama hiçbir etkisi olmadı 🥺🤦🏻♀️
GFOK21 Kızlar evinizde karanfil yağı alın eczaneden o diş ağrılarını 1 2 saatte olsa çok rahatlatıyo hsmilesinizlaç kullanamazsınız En azında bu yağ çok işinizi görür
tatlissannee Hayır çürük yok bişey yok dolgulu diş neden böyle ağrır ve şişer anlam veremiyorum ağzım uyuştu resmen ya😣😣😣
Mikmikk tatlissannee geçmiş olsun dolgunuz yeniyse dolguyu yüksek yapmış olabilirler buda yukarıdaki dişe çarpa çarpa ağrı ve aşınma yapmıştır. Eğer dolgu yüksek gelmiyorsa dolgu iyi yapılmamış olup çürük kanala inmiş olabilir. Eğer ağrınız gece sizi uykunuzdan uyandıracak kadar şiddetliyse büyük bi ihtimalle kanalla ilgili problemininiz vardır en yakın zamanda bir doktora görünün bence
Fatoss00 tatlissannee dişçiye gidebilirsin dedi doktorum ama apse var dişimde dili değdiremiyorum acıyo diye bide dişçi uğraşacak bişeyler sokacak daha çok ağrıyacak diye gidemiyorum dişçiye 🤦🏻♀️
Gulhan3291 tatlissannee bende 2. Trimester uygun dediler hamile kaldigimdan beri dis agrisi cekiyordum bugun kurtuluyorum sukur. Umarim sizinki kendiliginden gecer doguma kadar😏
tatlissannee Gulhan3291 inşallah canım ya hiç olmamıştı bugüne kadar uyku bile uyuyamadım doğuma daha var nasl gecer bilmiyorum şimdi bi parol içecegm ins keser
Kevsertemur Diş ağrısını tam 2 ay çektim dişinol bi şişe bitmişti artık ağzımın içi dişinolden yara olmaya başlamıştı herşeyi denedim aklınıza ne geliyorsa üzerine birde grip olmuştum 24. Haftada gidip çektirdim ve kurtuldum başka çaresi yok en azından bende olmadı ama şuan çok rahatım 26. Haftadayız bebiş de çok iyi kadın doğumcunuzdan onay alıp bi hekimle görüşün
tatlissannee Kevsertemur canm çekilecek bir şeyi yok çürük değil içerden şişme yaptı sanırım 🥺 onu nasıl engelleyecek bilmiyorum
Gulhan3291 Kevsertemur valla bende az once once cektirdim geldim cekimden sonra acaip rahatladim. Ama koklu disti cekerken bittim
lisansli_Mom49 Gulhan3291 devlete de mi özelde mi çektiniz Benim çekmm lazım ama devlet çekmiyor diyorlar özele de gidemiyorum.
Gulhan3291 lisansli_Mom49 devlette cektirdim ben ozele gittim ilk lokal anestesi yokmus ozelde. Devlette varmis sadece