Kuzeyin_annesi__ Kızlar benim hep aldıgım bi instgrmda sayfa var bebemer diye hem uygun hem kapıda ödemeli sizinde varsa önerin hepimiz yararlanalım 😂
duranneslihan0110 Kuzeyin_annesi__ Ben baktım normal İnternet siteleri de var güvenli mi acaba baya uygun fiyatları
gulin-35 Kuzeyin_annesi__ enucuzbebemarket bende ordan ve papatya bebeden aldım ınstagramdan cok guzel gelenler guvenlı
Mavilotta Kuzeyin_annesi__ ya bebemer den ben zıbın takımları aldım ama bu mesela zürafalı ve aslanı 2 takım var normalde onlar imaj bebenin. 39 TL ye satılıyor orda. Normalde 75 falan. Aldım ama diğer sitelerdekinden biraz daha farklı bir ürün. Mesela pantolonunda düğme yok ufak farklılıklar var ve kumaşı ince görünüyor imajın ürünlerini gösteren videolara bakınca. Kadın dedi ki bu ürünleri imaj kendi etiketiyle pahalıya satıyor bana gelen üründe Dream Baby yazıyor. Yalnız kadın bana ürünün markası Fantastik demişti 🤔 bir garip durum. Acaba kandırıldım mı 😔😔😔
Eyani Benimde takip ettiğim bir kaç sayfa var, zbebe, zarif bebe, ebebefan gibi daha alışveriş yapmadım ama fiyatları çok uygun geldi bana
Kbrasahin97 Kuzeyin_annesi__ şeffaf kargoyla geliyor zaten hiçbir sıkıntı yaşamadım hep Oradan alıyorum çok kaliteli ürünler 👼🏼