Umutduru İğnenin 11.günü ve adetime de 3 gün var.Geçen ay 12.günde normal testlerden alip yapmıştim ve silik de olsa.çizgiyi görmüştüm ama ignenin etkisindeymiş ve adet oldum.Yarin yapsam test acaba hala igne etksinde midir veya kan versem ??
EsrSvm Umutduru Canım en az 12 gün iğne etkisi sürüyor.Bence biraz daha bekle en azından 14. Gün yap.
EsrSvm nurkse Bende şurada bekliyim ☺️ Benimde Cumartesi 12. Gün olcak merak ettim sonucunuzu inşaallah güzel haberler alırsın canım ❤️
Umutduru nurkse canim dayanamadim yaptim ben biraz önce şu anda negatif adetime de 2 gün var adetim gecikirse yapaim.artik
Umutduru nurkse Canim testi yaptın mı merak ettim benimkinde 1 saat sonra silik bi çizgi çıkmış bilmiyorum artik kuruma çizgisi yarini bekliyorum artik
nurkse EsrSvm inşallah kuşum. Yarın sabah test yapıcam heyecanlıyım. Akşam yapmak istiyorum ama çıkmaz diye sabahı bekliycem
EsrSvm nurkse Canım silik çizgi görünüyor evet 🙈😍 İğnenin etkisi geçmiştir heralde dimi.İnşaallah vardır kuzum ya ❤️ Yarında tedbir amaçlı tekrar yapıp öyle mi kan versen acaba 🌸
nurkse EsrSvm yarın direk kan vermeyi düşünüyorum 1 gün daha geçsin dedim bugün ver dedi eşim ben yarın verim sabahta idrar testi yaparım tekrar
EsrSvm nurkse İyi düşünmüşsün kuzum.Kimisinde 12. Günü negatif çıkıyor ama sende bariz belli 🙈 Allah’ım inşaallah yarın güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
nurkse EsrSvm çok heyecanlıyım ya teşekkür ederim kuzum rabbim sana da çift çizgiyi görmeyi nasip etsin ❤️
EsrSvm nurkse Amin canım benim Allah razı olsun kuzum inşaallah ❤️🤲🏻 Bende heyecanlandım senin adına İnşaallah yarın güzel haberleri alıcaksın ❤️☺️