GokceDurna26 38+4haftalik oldum belden vuran karın ağrım var çok agriyo kasıklarıma sancı giriyo doğum sancısı hafiften başlamış olabilir mi
[silindi] GokceDurna26 takip et düzenli aralıklarla geliyorsa olabilir biraz yürüyüş yap ılık duş al geçmezse muhtemelen doğum sancısıdır
Masalannesii GokceDurna26 canım yani okuduklarıma göre burdan ilk başta belden giriyor ağrı kasığa vuruyor doğum sancısı olabilir takip et bakalım ılık su ile duş al dinlen geçmezse eğer bir hasteneye gitmende fayda var🙏
[silindi] GokceDurna26 muhtemelen öyle olur yavaş yavaş şiddeti artar ve iki sancı arası süre kısalır doğum sancısı böyle ilerler ama yalancı doğum sancısı da olabilir arada bu şekilde gelir ve çok sürmez geçer
Zehra061 GokceDurna26 Benim de geçmeyen bir karın ağrım bar. Arada kasıklarda da oluyor.. Ama inceden oluyor. Öyle çok zorlamıyor. Bugün 39+0 ama ne nişan var ne bişey. Sancılarım gelince anlamayacağım diye korkuyorum 🤷♀️😂
Simge16 Benimde o şekilde belimden karnıma giren ağrılarım oluyor ama pozisyon değiştirince ya hafifliyor ya gidiyor düzenli olmadığı müddetçe yalancı kasılma yaşıyoruz. Bir an önce sağlıkla kavuşuruz inşallah🙏🏻