rozerrin_63 Kızlar Altın 5 taş yüzüğümün 1 taşı düşmüş yeni farkettim taşı da bulamıyorum acaba kuyumcuda tekrar taktırsam ne kadara mal olur pırlanta mıdır acaba öyleyse pahalıdır taşı 🙁
[silindi] rozerrin_63 kuyumcudan aldıysa eşiniz büyük ihtimalle pırlanta değildir pırlanta olsa bilirdiniz uygun fiyata taktırırsınız tekrar
hiranurun_annesi rozerrin_63 altın 5 taşlar pirlanta olmuyo hatta sattiginizda bile kuyumcu taşları söküp gramina bakıyo eger tanidik bi kuyumcunuz varsa ucretsiz bile yapabilir :)
rozerrin_63 [silindi] kuyumcudan aldık canım az önce farkettim düştüğünü sağolun yorumunuz için rahatladım bi an ☺️
Oaxell Kız sen yüzüğünün altın mı pırlantamı bilmiyormusun sormadın mı eşine hiç 😂😂😂 canım eğer altınsa aldığınız yere gidin ücretsiz takıyorlar
Busra5757 rozerrin_63 altın olduğu için pırlanta degildir canım tanıdık kuyumcuya ücretsiz bile takdırabilirsin pırlanta olsa bile sertifikası oluyor ücretsiz yapıyorlar
Yanarbebek rozerrin_63 pırlanta değil norml tas. Ben iki kez taktirdim farklı kuyumcularda para bile almadilar. Tanidik da degildi kuyumcular. Alsalar bile cok az alırlar
Findikaltinim Altınsa pırlanta değildir yanlış bir bilgi. Pırlanta yüzüklerin çoğu 18 ayar altından yapılır. Ama yüzüğünüz pırlanta olsa bilirdiniz çünkü pırlanta ürünlerin sertifikaları olur.
Baloncuk41 Korkma aynisini takiyolar normal bi tas o pırlanta değil pırlanta olsa hem sen anlardın o ayrı bi parlıyo 🤣 hemde arkdaslarin dedigi gibi sertifikası oluyo kac karat kesimi falan yazıyo