balpetegim_35 Eşim jandarma astsubay. 2,5 senedir ağrı patnostayız . 2 senelik evliyiz.Evlendiğimden beri eşimin yüzünü nadir gördüm. Rahat iş yoğunluğu az olan ayrı kalmayacağımız yerler önerir misiniz ?
Beyzan balpetegim_35 bilgim yok ama üstte kalsın inşallah güzel hayırlı bir yere denk düşersiniz hem eşinizin yoğunluğu az olur hem sizin güzel komşuluklariniz olur inşallah 🌸
Durunbigeldim balpetegim_35 benim eşimde aynı meslekte biz batıdayız afyonda seneye gideceğiz doğuya. Yani şöyle karakol evin arkasında hemen bir gün evde eşim bir gün sabah gidip akşam 6da geliyor öğle yemeğinede geliyor bir günde karakolda kalıyor ama ara ara geliyor eve
Durunbigeldim balpetegim_35 ama afyonu önermem herkes kaçıyor buradan doğuya😄batı için seçenek çokkk ne güzel bide doğuya tercih yapıcaz seneye
balpetegim_35 Sarenin_annesiii valla 2 senede çok nadir gördüm eşimin yüzünü . 1-2 ay duruyordu. 3 aylık görev oluyordu . 2 senenin çoğunu ailemin yanında geçirdim anlayacağınız . Şimdi de normalde temmuzda yeni tayin yerlerine geçilecekti Suriye’ye gittiler 6 aylığına . Eylülde yeni yerimizde olacağız inşallah ben yine ailemin yanındayım . Normalde patnosta bulunduğu süre boyunca da ya nöbet oluyor ya olay oluyor sıkıntı yani .
Dnz_yksr Durunbigeldim esim orda görev yapti cok seviyor du afyonu cok rahat olduğunu söylüyor du merkez karakoldaydi 😁
balpetegim_35 Durunbigeldim valla 1-2 gün ayrı kalmaya razıyım aylarca ayrı kalmaktansa 🙄 ama tercih etmeyeceğiz afyonu zaten 😬
Durunbigeldim Dnz_yksr merkezde değiliz biz köy gibi ilçesindeyiz. Sürgün yeri diyorlar buraya😄rahat olması sanırım komutanlarla ilgili bizimkilerin ne devriyesi bitiyor ne yol kontrolü
Durunbigeldim balpetegim_35 ya doğuda neden aylarca göreve gidiyorlar tırsmaya başladım bizde seneye gidicez doğuya
balpetegim_35 Durunbigeldim bizim bölge gezici birlikti . Artvin Kars Ardahan Doğubeyazıt Erciş her yere gittiler göreve . Her 2 ayda 1 görev oluyordu en azı 50 gün oluyordu . Bu aylarca görevin dışında bide normal işbaşı yaptığında da haftada 2 gün nöbet oluyordu sabaha kadar uyumuyordum . Ben eşimle öğle yemeği hiç yemedim . Akşam yemeği de nadir yedim diyebilirim. Rabbim hayırlı yerler nasip etsin inşallah size de
Yasgul45 Kbrkya bencede manisa daha rahat bende manisada yaşıyordum orda görev yapanların keyfi yerindeydi yani😂
Sarenin_annesiii Batı da izmirdeyiz tercih ettik bakalım çıkarsa doğuyu ama batı da da olsa sürekli göreve gidiyorlar Suriye ye gitmişti eşim ilk senemizde mesela
balpetegim_35 Sarenin_annesiii izmir Foça istiyordum bende aileme yakın olmak için ama evet izmirdekileri de Suriye’ye gönderiyorlar. O yüzden iptal ettik .
Saziyersin Sarenin_annesiii biz izmirdeyiz seneye biz de doğuya gideceğiz nasipse eşim ile burada tanıştık zaten izmirim memleketim guzeldir