Htctnc Sunny baby icon mu yoksa baby plus canyon mu karar veremiyorm kullananlar memnunmu yardımcı olurmusunz kızlar 🤗
Eymenbby4 Htctnc canım görünüş olarak baby plus kanyon güzel ama diğeri kullanışlı gibi birinde gördüm bebek arabası çok ağır falan vs diyordu baby plus icin
Aybke33 Htctnc icon kesinlikle o kadar çok araştırdım ki hepsi çok kaba ve yorucu yani ama iconu görür görmez düşünmeden aldım tavsiye ederim
Htctnc Eymenbby4 bende bugun magazada ikisinide inceledim dediğin gibi görüntü güzel ama sunny baby daha kullanışlı sanki karar veremedim be zormus bebek arabası olayı 🙊😂
Htctnc pink_dream25 banada biraz ağır gibi geldi suny baby hafifti ama oda hafif diye çabuk kırılırmı diye şüpheye düştüm 🙊
pink_dream25 Htctnc pier cardinin arabasına bakın isterseniz bide canlıda hem hafif hem kaliteli kullanışlı
pink_dream25 Gulsah94 ben civilde bakmıştım en kullanışlı ve hafifi oydu. Vede kaliteli ydi diğerlerine göre
Aybke33 Htctnc şuan kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım da var benim tavsiyem üzerine baya memnunlar arabada yer kaplamıyor diyorlar tek elle kapanıyor