feyzaa34 Zeynepsuveannesi sürekli emzir emzirebildiğib kadar yani. uyanıkken devamlı emzir uyuyorsa altını soy gıdıkla ayaklarını emzir kızım 1 haftalık kontrole gittiğinde doktor sarılık riski var yatırabiliriz emzir devamlı dedi bebeğimden ayrılma korkusu beni mahvetmişti o dönem sürekli kızımı uyandırır emzirirdim
annesininpirensesi Zeynepsuveannesi her agladiginda emzirmen lazim tutmasi icin surekli ver onlar cok kucukler ceneleri yoluyor sen surekli ver iki saat yeni dogan bebek icin cok fazla bir sure canim hastanede nts ye girerken ebeler demisti bunlari ucuncu hamileligim bilgilendim artik 😄👍
Nurr89 Zeynepsuveannesi en az 15 dk bizde sarılık atlattık çok şükür her agladiginda istediğinde emzirdim
Eymenbby4 Zeynepsuveannesi canım daha küçük oğlumda ilk 1hafta sabah kalkınca öğlen akşam alırsa alırdı ama memeye kalkmasa bile uyandırırdım çok uyutmamak lazım sonra zaten memeni bıraksın diye bakıcan ben memem oğlumun ağzına yapışık uyuya kaldığımı hatırlıyorum 😅
Ayseyavuz Zeynepsuveannesi ben hastanedeyken ebeler saat başı 15 dj emzirmen gerekiyo dyodu yoruluyo braz drup tekrar sen dürt devam etsin diyodu
Baloncuk41 2 saatte bir ama. Ben saat basi emziriyodum sarilik olmasin diye birazcık vardı ama hic hastanelik olmadan emzirerek geçirdik yüzü baya bi zaman sarı kaldı yada ben evham yapiyodum 🤷🏻♀️